Tamplarie PVC

Firma noastra realizeaza usi, ferestre, balcoane, terase etc, folosind profile PVC de calitate superioara la un raport calitate/pret cat mai bun.

Profilele multicamerale din PVC-U (policlorura de vinil) sunt fabricate din material plastic avand o capacitate de sarcina mare, cu grosimi minime garantate ale peretilor. Camerele mari de rezistenta servesc la preluarea armaturilor de otel. Profilele sunt disponibile spre livrare in culoarea alb. Colorarea acestora se realizeaza cu ajutorul unor folii rezistente la intemperii si fotostabile fiind aplicate permanent pe profile.
Paleta de culori disponibile contine pe langa nuante naturale, precum tonurile de lemn décor, de exemplu “Golden Oak” dar si o gama de diverse culori uni. PVC-U este un material neutru, inofensiv pentru oameni din punct de vedere fizic si chimic. 
Ferestrele din PVC-U
ofera o functionare de lunga durata (decenii) fara a fi necesare costuri mari pentru intretinerea lor.

 

Profile

 

Salamander BluEvolution 92mm

Adancime de montaj unica de 92 mm
6 camere de aer pentru o protectie superioara
Feronerie Rotto NT
Garantie 5 ANI
Clasa A+
 

Salamander BluEvolution 82mm

Adancime de montaj unica de 82 mm
6 camere de aer, 2 sau 3 garnituri
Feronerie Rotto NT
Garantie 5 ANI
Clasa A+
 
 
Salamander Streamline SL 76mm

Adancime de montaj unica in clasa sa de 76 mm
5 camere de aer pe sectiune pentru o izolare termica si fonica superioara
Feronerie Rotto NT
Garantie 5 ANI
 

Salamander 2D Ecoline 60mm

Adancime de 60 mm – LATIMEA profilului de la interior la exterior
3 CAMERE de aer pe sectiune pentru o izolare termica si fonica superioara
Feronerie Rotto NT
Garantie 5 ANI
 

Feronerie

ROTO

 • Standarde inalte la preturi accesibile
 • Este cea mai fiabila feronerie de pe piata.
 • Dispune de sisteme de actionare complete pentru ferestre – toate tipurile de “deschideri” comportandu-se excelent in conditii de utilizare comerciala si rezidentiala.
 • Dispune de sisteme de inchidere avansate pentru usile de exterior.
 • Pe tamplaria de 5 si 6 camere in standard se monteaza sistem de microventilatie.
MACO
 • Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata
 • Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG
 • Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )
 • Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc
 • MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie

WINKHAUS

 • Manere secustice Hoppe.
 • Inchidere perimetrala cu 5 puncte de inchidere, toate antiefractie.
 • Bumbii au forma hexagonala, nu rotunda(element de siguranta).
 • Microventilatie in 3 trepte.
 • Contractionare gresita in standard.

Gretsch-Unitas

 • Mecanismele de inchidere Uni-Jet sunt montate in falt si actionate de un maner.
 • Rolele de inchidere automate din otel ale cremoanelor, foarfecilor, inchiderilor suplimentare si ale transmisiilor de colt sunt reglabile cu Torx
 • Inchiderile suplimentare se clipseaza

Sticla

Ferestrele au un rol foarte important în asigurarea protecției împotriva agresiunilor externe. Având în vedere că sticla reprezintă mai mult de jumătate din suprafața ferestrelor, este important să alegem tipul potrivit de sticlă, care să ofere atât confort, cât și siguranță.

Saint-Gobain Glass a implementat un program strict de mediu pentru a analiza și pentru a îmbunătăți impactul asupra mediului a produselor sale în fiecare etapă a vieții lor.

Saint-Gobain Glass este primul producător de sticla în lume care a implementat Evaluarea Ciclului de Viață (Life Cycle Assessment- LCA) a produselor sale care aderă la standardele internaționale.

Evaluarea Ciclului de Viață analizează impactul asupra mediului generat de un produs în fiecare etapă a vieții sale: din stadiul de extracție a materiilor prime până la stadiul final al vieții, trecând prin procesul de fabricație. În consecință, sunt analizate următoarele: emisii de CO2, consumul de energie, consumul de apa, poluarea aerului.

Saint-Gobain Glass are încredere că deciziile tale reprezintă cheia către un mediu sănătos. Impreuna cu Saint-Gobain Glass vei contribui activ la crearea unui habitat durabil.

 

Colaboratori si parteneri materiale constructii

 

Created by  Căi inteligente pentru securizarea site-ului WordPress Se plateste taxă anuală pentru domeniile .ro incepand cu 2018 Sfaturi esențiale pentru îmbunătățirea realizari web design-ului in Iasi Realizarea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară  De ce este important ca firma sa aiba un site web? Cele mai bune practici recomadate in realizarea de site-uri B2B EXPERIENȚA UTILIZATORILOR B2B: REALIZARE SITE B2B CU STRUCTURA DEJA CUNOSCUTA Cum ajută investitia in realizarea unui site de portal B2B în afaceri Bucuresti? Ce este designul web pentru SmarPhone? Lista de verificare +12 puncte pentru site-ul dvs. WordPress Creare site asociatii de proprietari  Creare site web din fonduri europene sau programul startup nation  Creare site gradinita  Creare site UAMS - Unitate de Asistenta Medico-Sociala Creare site politie locala sau realizare site jandarmerie Creați un site web pentru educație CAIET DE SARCINI realizare WEB-SITE institutie publica Ghid de accesibilitate a site-ului - persoanele cu dizabilitati Implementarea conformității GDPR - toate cerințele și lucrurile de făcut 10 sfaturi de design in creare site restaurant GDPR în sectorul public - cele mai mari și mai mici schimbări 30 de sfaturi pentru construirea primului site prezentare afacere Bucuresti Aflați cum să faceți un site de reparații auto cu acest ghid în profunzime  7 constructori de site-uri web pentru începători în anul 2019 12 Motive pentru a alege Moodle ca sistem de management al învățării Realizare magazin online Iasi - Sfaturi de succes