Case si vile - amenajari si constructii la cheie

Suntem o firma cu echipe foarte experimentate in domeniul executiei de amenajari interioare si exterioare. Suntem pe piata din Botosani de ani 90´ si ne putem mandri cu numeroase lucrari de amenajare.

Printre activitatile noastre mentionam amenajarea unor sedii de birouri, amenajarea mai multor spatii comerciale , amenajare si renovare peco, renovare de locuinte, lucrari de amenajare exterioara la fatada unor magazine etc.

Principalele lucrari de amenajare din interiorul si exteriorul unei constructii pot fi: lucrari de tencuiala, de zugravit, de zidarie, lucrari de izolare termica, fonica si hidrologica, lucrari de parchetare, de placare cu gresie, marmura si faianta, lucrai de montare a tamplariei interioare cat si exterioare, lucrari de amenajare/renovare a fatadelor, montare garduri si pavele precum si alte finisaje.

Dorim sa va oferim ce este mai bun din punct de vedere al calitatii, serviciilor si rezistentei in timp.

Avand o echipa de administrare tanara si dinamica, cu o experienta dobandita in domeniul constructiilor civile, amenajarilor, instalatiilor si climatizarilor, aceasta ne-a permis abordarea unei game largi de lucrari realizate in conditii de calitate deosebita, ceea ce ne-a oferit posibilitatea largirii ariei de activitate si in domeniul constructiilor industriale. De aceea avem un portofoliu de lucrari impresionant in domeniile mentionate mai sus.

Datorita profilului firmei noastre, colaborarea cu noi va aduce numeroase avantaje, deoarece este unica; echipa noastra de contractare lucreaza cu dumneavoastra pentru a raspunde eficient atat la toate cerintele cat si la bugetul stabilit.

Firma noastra acorda o atentie sporita furnizorilor nostri, privind calitatea cat si costurile materialelor sau a servicilor, de aceea clientii nostrii se pot bucura de o calitate ridicata dar la pretul corect . De asemenea noi urmarim respectarea termenelor si a angajamentelor astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre.

Firma distribuie materiale de construcții în județele Botosani, Suceava și Iasi prin intermediul rețelei de agenți de vânzări, având ca parteneri atât firme de construcții și finisaje, cât și depozite și magazine specializate. De asemenea, firma furnizează o gamă de peste sute de produse în oferta curentă.

Cu ce se ocupă ? Execută lucrări de construcții, șarpante, acoperișuri, instalații sanitare, termice, electrice, canalizări, izolații termice la blocuri și construcții civile.

Garanția calității lucrărilor este dată de profesionalismul executanților, iar echipa de coordonare vă pune la dispoziție echipe de profesioniști cu experiență care abordează cu aceeași seriozitate atât construirea unei clădiri, a unui acoperiș cât și termoizolarea unui apartament sau renovarea unei fațade.

Dacă veniți la noi doar cu dorința de a construi sau renova o locuință sau aveți deja un proiect concret, inginerii noștri vă oferă consultanță în alegerea soluției tehnice, a materialelor și a punerii în operă, impreună cu meseriașii pe care-i coordonează in realizarea proiectelor.

Echipa noastra

 

 

Colaboratori si parteneri materiale constructii

 

Created by Realizare site Suceava - creare site Suceava. Creare site si optimizare SEO Bucuresti & Optimizare SEO Iasi - Optimizare SEO Suceava.