BCA SOMACO

Imprimare
SISTEMUL DE ZIDARIE SI TERMOIZOLATIE CU BCA SOMACO
BCA-ul este un foarte bun material termoizolator: golurile de aer izoleaza cel mai bine, conferind BCA-ului o rezistenta superioara la transfer termic.
Descriere

Pentru ca BCA-ul are cea mai mare rezistenta la transfer termic dintre toate materialele de constructii pentru zidarie folosite la executarea zidurilor exterioare, BCA-ul nu necesita placare cu termosistem si face posibila o reducere a facturii de incalzire cu peste 50% fata de alte materiale de zidarie.

Este cu peste 30% mai economic decat alte materiale - fiind un bun izolator termic, BCA-ul permite eliminarea stratului suplimentar de termoizolatie (ex. polistiren). In plus, datorita blocurilor mari si compacte este necesar mai putin adeziv. Manopera se executa mai rapid, aducand o scadere semnificativa a costurilor cu forta de munca. Pierderile de material sunt minime, avand in vedere faptul ca blocurile de BCA se pot taia la dimensiuni dorite.

USOR

Datorita faptului ca inglobeaza milioane de bule de aer, BCA-ul este cel mai usor material de zidarie (are o densitate in stare uscata de numai 440 kg/m3): de 6 ori mai usor decat betonul monolit si de 2-3 mai usor decat blocurile ceramice. Aceasta proprietate confera atat usurinta la manipulare cat si o mai mica incarcare a structurii cladirii. Un metru patrat de zidarie realizat cu BCA este de 3 ori mai usor decat un metru patrat de zidarie realizata cu blocuri ceramice.

USOR DE UTILIZAT

Datorita faptului ca blocurile de BCA sunt mari iar stratul de adeziv folosit la imbinare este subtire, BCA-ul este pus in opera rapid, chiar cu 50% mai rapid decat alte solutii de zidarie, aducand astfel importante economii de timp si cheltuieli cu manopera. De asemenea, BCA-ul este usor de taiat la dimensiunile dorite, permite inglobarea facila a circuitelor electrice, tevilor etc. 

REZISTENT LA ACTIUNEA NATURII

BCA-ul are un foarte bun comportament la actiunea naturii: fiind usoare, structurile din BCA sunt rezistente la cutremure; casele din BCA rezista la inundatii: nu sunt "spalate" de apa, nu dezvolta mucegai si igrasie; peretii expusi la razele soarelui nu fisureaza.

Greutatea redusa, in combinatie cu rezistenta materialului, reprezinta un avantaj intrinsec pentru utilizarea lui in zone cu sensibilitate seismica. BCA-ul permite proiectantilor sa propuna o structura usoara, limitand impactul acceleratiilor induse de seisme, asigurand in acelasi timp si protectie impotriva focului.

VERSATIL

BCA-ul are ogama larga de aplicatii pentru pereti interiori si exteriori datorita varietatii dimensionale.

DURABIL

Datorita structurii sale rezistente atat pe verticala cat si pe orizontala, prezinta un comportament bun la miscari seismice, asigurand o durata de viata indelungata a cladirii. De asemenea, BCA-ul este un material care nu este distrus de insecte.

ABSORBANT ACUSTIC

BCA-ul ofera protectie superioara impotriva zgomotelor.

REZISTENT LA FOC

BCA-ul este un material anorganic si ignifug. Punctul de topire a BCA-ului este mult superior temperaturii din interiorul unei cladiri care arde. Blocurile de BCA Somaco indeplinesc cerintele de siguranta la incendiu.

Cititi mai mult despre rezistenta la incendiu a blocurilor de BCA.

MATERIAL ECOLOGIC

BCA-ul inglobeaza materiale ecologice si poate fi reciclat in proportie de 100%. De asemenea, nu necesita placare suplimentara cu termosistem (polistiren), fiind in sine un foarte bun izolator termic. Tot datorita bunelor calitati termoizolatoare, BCA-ul scade semnificativ consumul de gaze/energie pentru incalizirea/racirea unei case, contribuind astfel la reducerea emisiilor de CO2 si, deci, la protectia mediului. 

Learn to solve the Rubik's Cube with the easiest method, memorizing only six algorithms.

Created by  Căi inteligente pentru securizarea site-ului WordPress Se plateste taxă anuală pentru domeniile .ro incepand cu 2018 Sfaturi esențiale pentru îmbunătățirea realizari web design-ului in Iasi Realizarea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară  De ce este important ca firma sa aiba un site web? Cele mai bune practici recomadate in realizarea de site-uri B2B EXPERIENȚA UTILIZATORILOR B2B: REALIZARE SITE B2B CU STRUCTURA DEJA CUNOSCUTA Cum ajută investitia in realizarea unui site de portal B2B în afaceri Bucuresti? Ce este designul web pentru SmarPhone? Lista de verificare +12 puncte pentru site-ul dvs. WordPress Creare site asociatii de proprietari  Creare site web din fonduri europene sau programul startup nation  Creare site gradinita  Creare site UAMS - Unitate de Asistenta Medico-Sociala Creare site politie locala sau realizare site jandarmerie Creați un site web pentru educație CAIET DE SARCINI realizare WEB-SITE institutie publica Ghid de accesibilitate a site-ului - persoanele cu dizabilitati Implementarea conformității GDPR - toate cerințele și lucrurile de făcut 10 sfaturi de design in creare site restaurant GDPR în sectorul public - cele mai mari și mai mici schimbări 30 de sfaturi pentru construirea primului site prezentare afacere Bucuresti Aflați cum să faceți un site de reparații auto cu acest ghid în profunzime  7 constructori de site-uri web pentru începători în anul 2019 12 Motive pentru a alege Moodle ca sistem de management al învățării Realizare magazin online Iasi - Sfaturi de succes